Verzenden&retourneren

Return Policy

Verzenden & retourneren

Verzendkosten binnen Nederland en Belgie zijn altijd € 110,-. De verzendkosten zijn hoog, omdat zonnepanelen niet op standaard Europallets passen. Als u de zonnepanelen ophaalt bij VN-Solar, dan heeft u geen verzendkosten.

Levertijd

Zonnepanelen kunnen binnen 1 week geleverd worden. Andere onderdelen zijn in principe ook binnen een week leverbaar. Veel onderdelen worden door VN-Solar besteld bij de electra groothandel Rexel. Incidenteel zijn artikelen daar niet leverbaar en kan de levering vertraging oplopen. Als dat het geval is, dan zal VN-Solar zo snel mogelijk contact met u opnemen, om met u te overleggen over een oplossing.

Bezorging

 

We spreken vooraf een leverdag met u af. Op die dag moet iemand op het afleveradres aanwezig zijn tussen 09.00 en 17.00. Als we de goederen niet kunnen afleveren, omdat u afwezig bent, dan brengen we € 50,- ex BTW aan kosten in rekening. U ontvangt meestal een zending van De Rooy Transport met de zonnepanelen en een tweede zending met de onderdelen van een andere transporteur.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de eerste dag na aflevering. Het product dient retour gestuurd te worden in ongeschonden staat. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen of langs te brengen naar onderstaand retouradres:
VN-Solar

Frederik van Eedenhove 4

338PW  Nieuwegein.

De verzendkosten voor de verzending en retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan VN-Solar kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN nummer nodig.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.